Cele mai bune 10 metode pentru a slabi

November 23, 2009 at 5:05 pm Leave a comment

Pilule magice, aparate care fac abdomenul plat in numai citeva saptamini, diete pe termen lung care nu produc decit infometare si privare de la elemente indispensabile corpului este foarte putin probabil ca va vor ajuta cu ceva. Prezentam mai jos 10 reguli care va vor fi foarte utile.

1. Nu exista nici un fel de magie in reducerea stratului de grasime. Trebuie sa tineti regim. Cu alte cuvinte: controlati sau limitati cantitatile de mincare si bautura pe care le consumati. In cazul in care consumul de energie este mai mic decit cantitatea de calorii asimilata, veti creste in greutate.

2. Mentineti sau cresteti masa musculara, in special prin antrenamentul cu greutati. Muschiul este activ din punct de vedere metabolic si necesita calorii. Cu cit aveti masa musculara mai mare, cu atit aveti nevoie de mai multe calorii pentru a-i intretine. Puteti consuma o mai mare cantitate de alimente si totusi slabi.

3. O sedinta de aerobic consuma 300-500 calorii si vor grabi arderea grasimii.

4. Calculati tot timpul. Calculati numarul total de calorii de care aveti nevoie zilnic pentru a furniza energia necesara mentinerii greutatii corporale fara o activitate fizica. Tineti cont de aceasta si incercati sa micsorati numarul acestora saptaminal.

5. Nu mincati inainte de culcare. Somnul consuma putine calorii. Aceste calorii trebuie depozitate undeva. Trebuie sa treaca cel putin 2 ore intre masa si somn.

6. Luati mese scurte si dese in timpul zilei. Nu trebuie sa treaca mai mult de 3 ore intre mese. Mesele dese mentin constant nivelul de energie si evita infometarea.

7. Consumati alimentele cu un continut ridicat de fibre. Salatele, legumele verzi, fructele iti curata intestinele si au un numar redus de calorii.

8. Consumati produsele cu un continut scazut de grasimi. Din grasimi nu trebuie sa provina mai mult de 20% din totalul caloriilor de la o masa.

9. Gatiti supe. Ceva legume, un piept de pui si paste fainoase pot fi ingredientele unei supe hranitoare si cu foarte putine calorii.

10. Condimentati mincarea. Ardeiul iute, piperul, sosul picant ajuta la arderea grasimilor.

Advertisements

Entry filed under: Fitness romanesc. Tags: .

Biking helps you! Este bine sa ai un regim vegetarian?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


All the fitness information that you need! Become Active and Healthy! Afla cum sa dai jos burtica!

Join 3 other followers

Blog Stats

  • 9,668 hits

%d bloggers like this: