Dans din buric – un exercitiu fizic inedit

December 14, 2009 at 5:39 pm Leave a comment

// Dans din buric

Când am fost în Turcia am asistat la una dintre petrecerile pe plaja la care organizatorii au invitat o dansatoare din buric. Nu numai ca era frumoasa si talentata dar era si foarte priceputa la întretinerea atmosferei. Un corp minunat si o energie de invidiat, iata beneficiile acestei reinterpretari a miscarii.

Participarea la cursurile de dans din buric are multiple beneficii: arzi calorii, îti modelezi armonios trupul, capeti un plus de senzualitate, înveti miscari senzuale si în plus îl vei putea uimi pe partenerul de viata cu noile tale „talente”.

Interesant este la dansatoarele din buric faptul ca nu sunt scheletice, nici sculpturale, nici trase prin inel, nici cu abdomenul numai patratele, dar sunt senzuale, voluptoase, pline de feminitate si gratie (cu toate acestea nu ai sa vezi vreo supraponderala printre ele).

Chiar daca miscarile pe care le vedem la dansatoarele din buric profesioniste ne par imposibil de realizat, instructoarea le va executa încet si repetat, explicând exact ce face, ce muschi foloseste, care este secretul si, cu ambitie si exercitiu, oricine va reusi în final sa danseze ca Shakira.

De ce spun ca poate constitui o alternativa pentru aerobic de exemplu? Pentru ca miscarea este la ea acasa, se lucreaza toate grupele de muschi (inclusiv pectoralii) si, desi efortul este considerabil, satisfactiile ulterioare vor justifica si ultima broboana de sudoare de pe fruntea ta.

Dansul din buric presupune o reorganizare a ierarhiei criteriilor de frumusete. Se pune în valoare eternul feminin si nu se încearca anularea formelor lasând totul numai fibra. Se pune accent pe eternul feminin si pe evidentierea darurilor primite de la natura. Rezultatul este o conditie fizica excelenta, care poate fi prezentata oricând în pasi de dans.

Recomand acest tip de miscare pentru a da un plus de savoare vietii tale, pentru a te pastra în forma într-un mod extrem de placut si pentru a te simti apoi ca o printesa într-o poveste orientala.

Entry filed under: Fitness. Tags: , , , .

The Basics: Build Muscle for Better Health Cum sa te mentii tanar la orice varsta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


All the fitness information that you need! Become Active and Healthy! Afla cum sa dai jos burtica!

Join 3 other followers

Blog Stats

  • 9,641 hits

%d bloggers like this: