Cum sa faceti sport chiar daca nu aveti timp?

February 20, 2010 at 6:37 pm Leave a comment

Cateva sfaturi pentru a putea face sport chiar daca timpul nu va permite! Avand in vedere problemele zilnice legate de obligatiile profesioanale, viata sociala si familie, va este foarte greu sa faceti si putin sport. Totusi sportul este o buna modalitate de eliminare a stresului. Daca excludeti deja posibilitatea de a merge la o sala de sport, puteti totusi sa inserati in viata de zi cu zi cateva exercitii pentru a va mentine tonusul si a ramane in forma.

La birou!

Folositi mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la serviciu? Incercati sa plecati de acasa cu zece minute mai devreme si coborati din tramvai sau autobuz cu o statie inainte de sediul firmei dumneavoastra. Astfel reusiti sa va puneti sangele in circulatie si sa va oxigenati creierul. Este bine de stiut ca statul pentru un timp indelungat la birou are multiple repercursiuni asupra tonusului muscular. Exista insa diverse sfaturi pentru a remedia aceasta problema. De exemplu sticla dumneavoastra cu apa poate deveni o haltera. Puteti astfel sa va antrenati muschii incetul cu incetul in timp ce dati un telefon sau in timp ce cititi rapoartele. Dupa aceea, intre doua reuniuni, izolati-va pentru cateva minute in birou si incercati sa faceti cateva genuflexiuni sau cateva rotiri de brate.

La dumneavoastra acasa!

Locuiti intr-un apartament? Uitati de existenta liftului si descoperiti bucuria de a urca si de a cobori scarile. Pentru a castiga mai mult dinamism si pentru a va dezvolta muschii fesieri incercati sa urcati scarile doua cate doua. Daca aceasta metoda vi se pare dificila la inceput, fiti siguri ca va deveni o obisnuinta cu timpul.

Obisnuiti sa petreceti mult timp in fata televizorului? Uitati acest moment, prin definitie inactiv, pentru a face cateva exercitii de gimnastica. O serie de abdomene pare mai putin greu de facut daca nu te gandesti la asta sau daca urmaresti ceva la televizor.

Sfaturi:

Pentru a combate efectele negative ale sportului (febra musculara), invatati sa va relaxati dupa fiecare serie de exercitii facute. In acest scop va oferim cea mai buna metoda: stati intins pentru cateva minute intr-un spatiu linistit, lipsit de zgomot. Inchideti ochii si respirati adanc concentrandu-va asupra ritmului dumneavoastra cardiac. Practicati aceasta metoda timp de cinci sau chiar zece minute.

Entry filed under: Fitness romanesc. Tags: .

Silueta de invidiat cu ajutorul exercitiilor aerobice, fitness, jogging. Fitness la maxim! How to Increase Your Running Endurance?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


All the fitness information that you need! Become Active and Healthy! Afla cum sa dai jos burtica!

Join 3 other followers

Blog Stats

  • 9,641 hits

%d bloggers like this: